Міжнародний юридичний форум у місті Вільнюсі 11-13 серпня 2016 року на тему: «Судова практика у сфері захисту прав на торговельні марки»

Вільнюс інтелектуальне

Крім офіційної частини на Вас чекають:
– Триденне перебування в прекрасному місті Вільнюсі;
– Цікаві екскурсії;
– Комфортні двохмісні номери;
– Смачна кухня;
– Нові знайомства, налагодження ділових зв’язків;
– Обмін знаннями та досвідом з іноземними партнерами;
– Незабутні враження від поїздки 🙂

Реєстрація учасників закрита!

Доповідачі семінару:

Бенатов Данило Емілович – Патентний повірений України, партнер патентного Бюро «Др. Еміл Бенатов та Партнери» (Україна-Болгарія).

Ольга Шевченко – Адвокат патентного Бюро «Др. Еміл Бенатов та Партнери» за спеціалізацією: право інтелектуальної власності, господарське право.

Аушра Пакенене – Європейський патентний повірений по товарних знаках, патентам і дизайну. Партнер юридичної компанії AAA Law (Литва) . Представник клієнтів в спорах про товарні знаки і патенти в Державному патентному бюро Литви, в Європейському патентному бюро, у Відомстві по гармонізації на внутрішньому ринку (OHIM), у Всесвітній організації інтелектуальної власності (WIPO) і в судах.

Светлана Корольова- Патентний повірений Республіки Білорусь з 1999 року, євразійський патентний повірений з 2005 року. Представляє інтереси білоруських та іноземних клієнтів перед Національним центром інтелектуальної власності, Апеляційною радою, Євразійським патентним відомством, Федеральною службою з інтелектуальної власності, патентам і товарним знакам Російської Федерації (Роспатентом), Державним митним комітетом, Державною комісією з сортовипробування, надає допомогу при представництві перед судовою колегією у справах інтелектуальної власності Верховного суду Республіки Білорусь. Основна сфера професійних інтересів – захист прав на товарні знаки.

Питання для розгляду:

1. Підстави для визнання недійсними свідоцтв на знаки для товарів і послуг. Пропонується розглянути судову практику у площинах визначення “сильного” (“домінуючого”) елемента позначення; порівняння комбінованих та словесних позначень для визначення їх схожості; використання об’єктів авторського права у зареєстрованих позначеннях;

2. Дострокове припинення дії свідоцтв на знаки для товарів і послуг;

3. Захист власників торгівельних марок з огляду на застосування принципу вичерпання прав;

4. Правоохоронні органи – практика захисту прав на торгівельні марки у контексті доказування порушення прав, використання позначень у доменних іменах.

5. Збір доказової бази для доказування права попереднього користувача торгівельної марки;

6. Контрафактні товари – алгоритм захисту прав власника реєстрації ТМ на митному кордоні.

 

1 thought on “Міжнародний юридичний форум у місті Вільнюсі 11-13 серпня 2016 року на тему: «Судова практика у сфері захисту прав на торговельні марки»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *